Την Πέμπτη ο Κουίνσι

Την Πέμπτη ο Κουίνσι

Gazzetta team
Την Πέμπτη ο Κουίνσι

bet365

Η υπόθεση του Κουίνσι Οβούσου ολοκληρώνεται, είτε θετικά είτε αρνητικά, την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ θα υπάρξει και άλλο ραντεβού με το Τριφύλλι μέχρι τότε. Δυνατή «σφήνα» από Φορτούνα.

Σε καλό κλίμα συνεχίζονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Κουίνσι, όπου η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών είναι πλέον μικρή. Πολύ πιθανό θεωρείται το ενδεχόμενο η επόμενη επαφή των δύο πλευρών να γίνει από κοντά στην Αθήνα, ενώ ίσως να δώσει το «παρών» και ο παίκτης.

Το πραγματικό εμπόδιο για το Τριφύλλι είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ που προσφέρει περισσότερα χρήματα από τους «πράσινους», αλλά ο Κουίνσι δείχνει να προτιμά τον Παναθηναϊκό αφού δεν θα χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να του προσφέρει η νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Αφρικανού φτάνει στο τέλος του, αφού όποια και να είναι η κατάληξη της υπόθεσης ο μάνατζερ του παίκτη δεσμεύτηκε να δώσει την οριστική του απάντηση στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα