Επιμένει για Γιούβε ο Βεράτι

Επιμένει για Γιούβε ο Βεράτι

Επιμένει για Γιούβε ο Βεράτι

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει στην Πεσκάρα τα λεφτά που θέλει για τον Μάρκο Βεράτι αλλά η μεταγραφή κολλάει επειδή ο παίκτης επανέλαβε ότι θέλει να πάει στη Γιουβέντους!

Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 19χρονο μέσο, που κατά τους Ιταλούς είναι ο νέος Αντρέα Πίρλο, φαινόταν ότι θα έληγε τα προηγούμενα 24ωρα καθώς η Παρί πρόσφερε στην Πεσκάρα 14 εκατ. ευρώ. Λεφτά που η Γιουβέντους, ή η Νάπολι που επίσης ενδιαφέρθηκε, δεν είχε διάθεση να δώσει.

Ολα έδειχναν, λοιπόν, ότι η μεταγραφή στους Παριζιάνους θα ολοκληρωθεί, μέχρι που ο Βεράτι αποφάσισε να κάνει δηλώσεις και σε αυτές τόνισε για ακόμη μία φορά ότι επιθυμία του ουσιαστικά είναι να φύγει από την Πεσκάρα μόνο για τη Γιουβέντους! Η συγκεκριμένη δήλωση έβαλε... φρένο στις εξελίξεις καθώς ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, δήλωσε αμέσως μετά ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και ουσιαστικά προσκάλεσε τη Γιούβε να ανεβάσει την προσφορά της, λέγοντας πως «προσωπικά θα προτιμούσα να δώσω τα χέρια με τη Γιουβέντους καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ξέρω ότι θα κρατήσουμε τον παίκτη για ένα χρόνο ως δανεικό».

Στο Τορίνο πάντως, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν 14 εκατ. ευρώ για έναν πιτσιρικά που δεν έχει αγωνιστεί στη Serie A, αν και εκτιμούν ιδιαίτερα τα όσα δηλώνει. Αν θα δείξουν αυτή την εκτίμηση τους και με πράξεις, θα φανεί...

 

SERIE A Τελευταία Νέα