Πάει...Βαρκελώνη ο Ντρογκμπά

Πάει...Βαρκελώνη ο Ντρογκμπά

Πάει...Βαρκελώνη ο Ντρογκμπά

bet365

Στην Βαρκελώνη θα βρίσκεται ο Ντιντιέ Ντρογκμπά το απόγευμα της Τρίτης σύμφωνα με τους Ισπανούς, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωσή της Σανγκάη Σενούα για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «TV3» υποστηρίζει ότι ο παίκτης θα μεταβεί σε δύο ήμερες στην Βαρκελώνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να συζητήσει -παρουσία και του μάνατζερ του- με τους διοικούντες των «μπλουγκράνα» το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Βέβαια μπορεί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο πρώην άσος της Τσέλσι με την ομάδα της Κίνας να είναι κάτι... παραπάνω από βασιλικό, από την στιγμή που θα του αποφέρει ετησίως 12 εκ. ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με όσα είχαν διαρρεύσει πριν από μερικό διάστημα, υπήρχε ειδικός όρος που αν ενδιαφερόταν η Μπαρτσελόνα, θα είχε την δυνατότητα να μείνει ελεύθερος.

Την ίδια στιγμή πάντως η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» διαψεύδει ότι οι κυπελλούχοι Ισπανίας ενδιαφέρονται για τον Ντρογκμπά, αφού άλλωστε ο Τίτο Βιλανόβα έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση στόπερ και αριστερού μπακ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα