Κουμαλό: «Με ήθελε ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Κουμαλό: «Με ήθελε ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Μπονγκανί Κουμαλό είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όμως αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ότι είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός.

Χθες παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ ο Μπογντανί Κουμαλό, όμως σύμφωνα με το skysports.com αποκάλυψε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα πως στο παρελθόν ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ξέρω ότι έχω έρθει σε έναν σύλλογο με χιλιάδες οπαδούς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Ήμουν σε διακοπές, όταν έλαβα κλήση από τον ατζέντη μου, ο οποίος μου είπε για τον ΠΑΟΚ και άλλες ελληνικές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός, επίσης, με ήθελε στο παρελθόν.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά καλό την επόμενη σεζόν. Τους είδα να παίζουν πέρυσι απέναντι στην Τότεναμ και ήξερα ότι είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ήταν τα λόγια του Νοτιοαφρικανού αμυντικού, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα