«Πιο κοντά στην Ρεάλ ο Σίλβα»

«Πιο κοντά στην Ρεάλ ο Σίλβα»

«Πιο κοντά στην Ρεάλ ο Σίλβα»

bet365

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει αποφασίσει να παίξει στους Μερένγκες και να γίνει μέλος του μεγάλου project του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οπως γράφεται στον Τύπο, τις τελευταίες μέρες έχουν προκύψει ενθαρρυντικά σημάδια για την πιθανότητα της μεταγραφής του 26χρονου στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. Αρχικά, στο μυαλό του πρώην άσου της Βαλένθια ήταν να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League, όμως μετά την επιμονή της Ρεάλ Μαδρίτης να τον εντάξει στο δυναμικό της, αποφάσισε να ακούσει τι έχουν να του πουν οι Μερένγκες. Πλέον ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με την Φούρια Ρόχα ξέρει από πρώτο χέρι ότι οι Blancos βλέπουν με απόλυτη σοβαρότητα την περίπτωσή του και ο ίδιος έχει πειστεί να υπογράψει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Σίλβα χρωστάει ευγνωμοσύνη στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως ξέρει ότι η ευκαιρία να κάνεις μεταγραφή στην Ρεάλ δεν είναι κάτι που έρχεται κάθε μέρα και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Το δημοσίευμα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο μπορεί να κοστίσει η μεταγραφή και συμβόλαιο του παίκτη, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, ο Μόντριτς σίγουρα θα απομακρυνθεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα