«Ματιές» στον Γιόβετιτς η Γιούβε

«Ματιές» στον Γιόβετιτς η Γιούβε

«Ματιές» στον Γιόβετιτς η Γιούβε

bet365

Η περίπτωση του Στέφαν Γιόβετιτς είναι μία από αυτές που εξατάζονται πολύ σοβαρά από την Γιουβέντους, για το ενδεχόμενο που τελικά δεν έχει ευτυχή κατάληξη η απόκτηση του, Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο διακαής πόθος των «μπιανκονέρι» για την κορυφή της επίθεσής τους, δεν είναι κανένας άλλος από τον Ολλανδό σράικερ. Το όνομα ωστόσο του φορ της Άρσεναλ, είναι ό,τι πιο «hot» στο μεταγραφικό παζάρι, την στιγμή που για την απόκτησή του ερίζουν και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ.

Παρά το γεγονός ότι η οι πρωταθλητές Ιταλίας ετοιμάζονται για την μεγάλη ρελάνς, προσφέροντάς του ένα... βασιλικό συμβόλαιο σύμφωνα με την Daily Mail, στο στρατόπεδο του ιταλικού συλλόγου έχουν έτοιμες και τις εναλλακτικές επιλογές. Αυτή μάλιστα που φέρεται να προκρίνεται, είναι του Στέφαν Γιόβετιτς, έναν επίσης εκ των πλέον περιζήτητων επιθετικών. Βέβαια η Φιορεντίνα τον κοστολογεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 30 εκ. ευρώ, την στιγμή που η «Γηραιά Κυρία» είναι διατεθειμένη να προσφέρει όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, εκτός από χρήματα και τον Φάμπιο Κουλιαρέλα ως έμψυχο αντάλλαγμα

 

SERIE A Τελευταία Νέα