«Ο Φερέιρα… έχει μάτι»

«Ο Φερέιρα… έχει μάτι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός προτίμησε Πορτογαλία και ο τεχνικός της Ακαδέμικα, Πέδρο Εμάνουελ μέσα από το gazzetta.gr μιλά για επιλογή… λίρα εκατό!

Ο Σο είναι παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον και οι πληροφορίες μιλούν για εξαιρετικό παίκτη. Η άποψή σας;

«Είναι πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και το όπλο του είναι οι προσωπικές μονομαχίες, από τις οποίες βγαίνει νικητής. Δεν είναι το ατού του η τεχνική κατάρτιση, ωστόσο ανασταλτικά είναι εξαιρετικός. Δίνει τη μπάλα με τη μία, ενώ έχει και καλές μακρινές μπαλιές. Το ότι παίζει ως αμυντικός χαφ δεν τον εμποδίζει να σουτάρει, αλλά και να προωθείται στα στημένα. Ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του, ένα νέο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με φιλοδοξίες και εκεί θα βρει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος και πιστεύει πολλά σε αυτόν. Ήθελε πολύ να παίξει στον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως μπορεί να πετύχει»
Ο Σισοκό δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Βόλφσμπουργκ. Μπορεί στην Ελλάδα;
«Ακόμα ένας παίκτης πολλά υποσχόμενος και ο Φερέιρα πιστεύω πως στηρίχθηκε στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή. Η ταχύτητά του είναι το μεγάλο του ατού, δεν σκοράρει, όπως μπορεί να κάνει άνω – κάτω τη δεξιά πλευρά από την οποία παίζει. Θέλει ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να βγάλει αιφνιδιασμούς, αλλά και να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ και έχει καλό αριστερό πόδι. Στη Γερμανία δεν βρήκε τις συνθήκες που ήθελε, η Ελλάδα μοιάζει με την Πορτογαλία και σίγουρα μπορεί να δείξει το καλό του πρόσωπο.
Είναι σε θέση ο Πίντο να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην άμυνα του Παναθηναϊκού;
«Ακόμα μια καλή περίπτωση από την Πορτογαλία που ο Φερέιρα πιστεύω την παρακολουθούσε αρκετό καιρό. Ο Πίντο είναι ψηλός, δυνατός παίκτης και στον αέρα κάνει τη διαφορά. Έχει προσόντα, μοιάζει αργός όμως δεν είναι και θα τον δείτε θα πηγαίνει πρώτος στη μπάλα πριν τον αντίπαλο. Μπορεί να δώσει σωστά πάσα και έχει καλές μακρινές μπαλιές. Θέλει χρόνο προσαρμογής στο νέο πρωτάθλημα και ως βασικός, όμως μπορεί να τα καταφέρει»
Πως βλέπετε την επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα να παίρνει παίκτες με θητεία στην Πορτογαλία;
«Πολύ σωστή, γιατί ξέρει τι παίκτες παίρνει. Γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα, έχει συνεργάτες που τον βοηθούν να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη για τους ποδοσφαιριστές και έτσι είναι πιο σίγουρος. Ο Φερέιρα ξέρει την φιλοσοφία των παικτών, αν θα μπορούν να αποδώσουν στην Ελλάδα και φυσικά τον χαρακτήρα τους, καθώς είναι παίκτες που στην Πορτογαλία απέδειξαν πως δεν δημιουργούν προβλήματα»
Αν θα κάνατε ένα σχόλιο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα;
«Για τον Φερέιρα μιλάει καλύτερα το βιογραφικό του, όπου έχει πάει τα έχει καταφέρει καλά, όπως κάνει και στον Παναθηναϊκό. Είναι έμπειρος, έξυπνος και έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης από πολλούς παρά την ηλικία του. Ο Ζεσουάλδο είναι πολύ μεθοδικός, καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο και το γεγονός πως έχει περάσει από την Πόρτο τον ακόμα πιο επιτυχημένο»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει πλέον… ανταγωνιστή του, έναν συμπατριώτη του, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ
«Σωστή η επιλογή του Ολυμπιακού. Είναι ένας νέος τεχνικός. Βοήθησε πάρα πολύ την Μπέιρα Μαρ και πήρε… παράσημο τον πάγκο της Μπράγκα. Είναι ανταγωνιστικός, πολύ έξυπνος άνθρωπος και τα πήγε θαυμάσια την προηγούμενη σεζόν. Έκανε πολύ καλή δουλειά, δημιούργησε ιδανικές συνθήκες και τα κατάφερε. Ο Ζαρντίμ είναι πολύ οργανωμένος άνθρωπος, μπορεί να βάλει στην ομάδα οργάνωση και φυσικά αγαπά το καλό ποδόσφαιρο. Ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο και ρίχνει το βάρος στους νεαρούς παίκτες. Είναι πολύ καλό που δυο τόσο καλοί προπονητές της Πορτογαλίας είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα