Στα πράσινα ο Βελάσκες (vids)

Στα πράσινα ο Βελάσκες (vids)

Νίκος Αθανασίου
Στα πράσινα ο Βελάσκες (vids)

bet365

Ο Χοσέ Βελάσκες από την Βενεζουέλα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, όπως πρώτοι αποκαλύψαμε! Ο 22χρονος στόπερ ανήκει στην Βιγιαρεάλ Β΄.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 22χρονος στόπερ από την Βενεζουέλα, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες που ανήκει στη Βιγιαρεάλ Β΄ και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μινέρος θα είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Ο Σέμα, όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει παίξει με όλες τις μικρές Εθνικές της Βενεζουέλας φτάνοντας μέχρι την Ανδρών, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το 2007, ο Βελάσκες έχοντας παίξει σε όλες τις Εθνικές αποκτήθηκε από την Βιγιαρεάλ για να παίξει με τις ρεζέρβες, όμως, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και δόθηκε δανεικός στην Μινέρος πραγματοποιώντας 40 εμφανίσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα