Κατάπτωση της εγγυητικής στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Κατάπτωση της εγγυητικής στον Πανιώνιο

bet365

Την μερική κατάπτωση της εγγυητικής του Πανιωνίου για χρέη στον Χρήστο Αρβανίτη αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προβλημάτων συνέχεια για τον Πανιώνιο, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής για χρέη προς τον Χρήστο Αρβανίτη ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Γιούργκεν Μάχο. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Βύζαντας Μεγάρων για οφειλές στον Γιώργο Πουλάκο, ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, μετά την ρύθμιση της οφειλής προς τον Νίκο Κολομπούρδα, υπήρξε ματαίωση της συζήτησης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ έχουν ως εξής:

* Την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΓΣ Πανιώνιος, για οφειλή προς τον Χρήστο Αρβανίτη.

* Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Εθνικός Βύζας Μεγάρων προς τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πουλάκο.

* Την απόρριψη της αίτησης της ΠΑΕ Καστοριάς για ανάκληση της απο 10-11-2011 απόφασης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, για οφειλές στους αθλητές Σπύρο Γκάγκα και Ευστράτιο Βογιατζή.

* Ματαιώθηκε η συζήτηση της αίτησης του ποδοσφαιριστή Νικολάου Κολομπούρδα, για κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω ρύθμισης της οφειλής.

* Εγκρίθηκε η μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στον Ανδρέα Πάτση (58%)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα