Δώνης: «Απατεώνας ο Μπούντιμιρ»

Δώνης: «Απατεώνας ο Μπούντιμιρ»

Gazzetta team
Δώνης: «Απατεώνας ο Μπούντιμιρ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ολλανδία με τον Γιώργο Δώνη να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο χαρακτηρίζοντας απατεώνα τον Μπούντιμιρ και τον ατζέντη του.

Ο «δικέφαλος»... πετάει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Γιώργος Δώνης μίλησε στο «Μακεδονία» στους εκπροσώπους του Τύπου: «Το σημαντικό είναι η καλή προσπάθεια, όλα κυλάνε ομαλά και πάμε στο βασικό στάδιο να δούμε πως συμπεριφέρονται οι παίκτες. Θα είναι μία συνέχεια της δουλειάς που έγινε εδώ στο κομμάτι της οργάνωσης και της τακτικής και αμυντικά και επιθετικά.

Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτήν. Να καταλάβουν οι παίκτες πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες, είναι πολλά πράγματα σε μία προετοιμασία και ελπίζω όλα να κυλήσουν όπως πρέπει. Θα έχουμε τον Κουμαλό το Σάββατο, θέλουμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία, όμως, υπάρχουν κάποια θέματα, όπως είναι η απουσία των διεθνών και η συγκυρία της εποχής που δεν είναι εύκολο οι παίκτες να πούνε το ναι".

Για την υπόθεση Μπούντιμιρ: «Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα από τον Μπούντιμιρ και από τον ατζέντη. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση, δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα