«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από πέρσι»

«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από πέρσι»

Gazzetta team
«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από πέρσι»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Αραούχο Έτο πιστεύει πως ο νέος ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από τον περσινό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του «δικεφάλου», Γιώργο Δώνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Αισθάνομαι πολύ δυνατός, έχω πολύ διάθεση μέσα μου και νομίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Ξέρω ότι έχουμε προβλήματα. Δε θέλω να τα σκεφτόμαστε όμως. Θέλω να προσέχουμε την επόμενη μέρα, να βάζουμε στόχους και η ομάδα να προχωράει. Ο στόχος του ΠΑΟΚ φέτος θα είναι ο ίδιος. Να δώσει μάχη στο πρωτάθλημα, να πάει ψηλά, στην κορυφή και να προχωρήσει και στο Europa League».

Για τη συνεργασία με τον Δώνη: «Τον ήξερα από την πορεία του με τον Ατρόμητο. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Αν η ομάδα ακολουθήσει αυτά που θέλει ο Δώνης, στο τέλος θα πανηγυρίζουμε».

Για τις απώλειες ποδοσφαιριστών: «Ο ΠΑΟΚ χάνει από τη δύναμη του σίγουρα. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα. Βέβαια, η ζωή δε σταματάει, έχουμε την ποιότητα, τη δύναμη και το σχέδιο να προχωρήσουμε».

 

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Να είναι κοντά στην ομάδα. Οσο μας δείχνουν εμπιστοσύνη εμείς θα προσπαθούμε να προχωρήσουμε, να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά και να κάνουμε πράξη τους στόχους μας».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα