Στη Θέλτα ο Χάβι Βάρας

Θάνος Σαρρής
Στη Θέλτα ο Χάβι Βάρας

bet365

Στην απόκτηση του Χάβι Βάρας, δανεικού για ένα χρόνο από τη Σεβίλλη, προχώρησε η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, Θέλτα.

Ο Σεβιγιάνος κίπερ είχε 25 συμμετοχές πέρυσι στην Πριμέρα με τους Ανδαλουσιανούς και αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την εστία της ομάδας του Βίγκο. Αφού πέρασε από ιατρικά τεστ, συμφώνησε σε όλα και θα ανακοινωθεί σήμερα, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Σεβίλλη, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έλαμψε στο περσινό ματς του πρώτου γύρου με την Μπαρτσελόνα, όπου είχε κρατήσει το 0-0 κατεβάζοντας... ρολά!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα