Τα λέει με Παππά ο Μαύρος

Τα λέει με Παππά ο Μαύρος

Γράφει ο... Αετός!
Τα λέει με Παππά ο Μαύρος

bet365

Τις προσπάθειες διάσωσης της ΑΕΚ συνεχίζει ο Θωμάς Μαυρός, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Πέτρο Παππά.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ θέλει να διαπιστώσει κατά πόσο ο γνωστός επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες του, αφού έχει συνειδητοποιήσει ότι μόνος ο κόσμος δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε καμία περίπτωση δεν είναι εκείνες που ήλπιζαν στην ΑΕΚ, ενώ ούτε τα αποτελέσματα από «δήλωση συμμετοχής» με την οποία ο Μαύρος στηρίζει πολλά για τη συγκέντρωση χρημάτων, δεν είναι τόσο ικανοποιητικά.

Γι αυτό τον λόγο ο Μαύρος θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα να συναντηθεί με κάποιους επιχειρηματίες -αρχής γενομένης από τον Παππά- προκειμένου να διαπιστώσει αν επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθειά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα