«Πολύ καλή επιλογή ο Σισοκό»

«Πολύ καλή επιλογή ο Σισοκό»

Gazzetta team
«Πολύ καλή επιλογή ο Σισοκό»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια γνωρίζει τον Ιμπραήμ Σισοκό από την κοινή παρουσία τους στη Βόλφσμπουργκ και τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή, η οποία θα τονώσει την επίθεση.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του αναφέρθηκε αρχικά στο στυλ του Σισoκό: «Έχει πάρα πολύ καλή ντρίμπλα, άριστη τεχνική. Στο ένας εναντίον ενός είναι ασταμάτητος. Θα κάνει τη διαφορά στην καλή του μέρα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίκτες δηλαδή με υψηλή τεχνική και ταλέντο. Πιστεύω πως ο Σισοκό θα τα δώσει όλα για να καθιερωθεί», ενώ πρόσθεσε:

«Θα τονώσει πολύ την επίθεση. Η Μπουντσελίγκα είναι τρομερά δυνατό και γρήγορο πρωτάθλημα. Έχει καλή σέντρα και δίνει πολλές ασίστ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε μία πολύ καλή επιλογή, που θα βοηθήσει πολύ την Παναθηναϊκό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα