Αρχηγός ξανά ο Σκόνδρας

Αρχηγός ξανά ο Σκόνδρας

Νίκος Τσιώκος
Αρχηγός ξανά ο Σκόνδρας

bet365

Πρώτος αρχηγός θα είναι ξανά ο Γιάννης Σκόνδρας στον Ατρόμητο, όπως έγινε και πέρυσι, με τους Εντουάρντο Μπρίτο και Σαρλ Ιτάνζ να είναι οι άλλοι δυο.

Την ψηφοφορία για την ανάδειξη των τριών αρχηγών της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησαν σήμερα οι παίκτες του Ατρομήτου. Από αυτή προέκυψε ότι ο Γιάννης Σκόνδρας θα διατηρήσει το περιβραχιόνιο, που είχε από την περασμένη σεζόν παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δεύτερος στην εν λόγω ψηφοφορία ήρθε ο Εντουάρντο Μπρίτο και τρίτος ο Σαρλ Ιτάνζ.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις τακτικής, αντίστοιχα. Τέλος, η ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ αύριο με νέα διπλή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα