Ταχύτητα με το... καλημέρα!

Ταχύτητα με το... καλημέρα!

Νίκος Αθανασίου
Ταχύτητα με το... καλημέρα!

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αφήνει τον χρόνο να περνά. Ιδιαίτερα μαθήματα με το... καλημέρα από τον Πορτογάλο στην Παιανία. Τι ζητούσε, ο σκληρός γυμναστής και ο Μπαρμπαρούσης.

Μπορεί το ρόστερ να έχει ακόμη αρκετά κενά, μπορεί τα νέα πρόσωπα να μην έχουν ενσωματωθεί ακόμη, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να περάσει με το... καλημέρα την φιλοσοφία του. Για την ακρίβεια να βελτιώσει το πλάνο που έχει στο μυαλό του και έχει εφαρμόσει την τελευταία διετία στους «πράσινους». Ο Πορτογάλος τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε να δουλεύει στην τακτική, δίνοντας ιδιαίτερα μαθήματα στους παίκτες του.

Ο 66χρονος προπονητής ζητούσε συνεχή κίνηση με και χωρίς την μπάλα ενώ έριξε ιδιαίτερο βάρος στη γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. «Θέλω ταχύτητα στη σκέψη, να μην κολλάει η μπάλα πίσω. Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την άμυνα, να βρισκόμαστε κοντά στο γκολ» ήταν η απαίτηση του Φερέιρα που περιμένει και τα υπόλοιπα κομμάτια του «παζλ» για να παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό.

Ο Αλμέιδα και ο Μπαρμπαρούσης

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας στην Παιανία και το πρόσωπο των ημερών είναι ο νέος γυμναστής, Ρουί Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποδεικνύεται ιδιαίτερα σκληρός και έχει βγάλει το λάδι των «πρασίνων», με εξαντλητικές ασκήσεις και πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό. Από κει και πέρα, καλές εντυπώσεις σε αυτές τις δύο πρώτες μέρες έχει αφήσει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Ο ομογενής μεσοεπιθετικός δείχνει την ταχύτητα του στις απογευματινές προπονήσεις που το... μενού έχει μπάλα ενώ διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, με τους συμπαίκτες του να λένε τα καλύτερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα