Στον Λεβαδειακό ο Ροζέριο (pic)

Νίκος Τσιώκος
Στον Λεβαδειακό ο Ροζέριο (pic)

bet365

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροζέριο Μάρτινς, καθώς οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου για δυο χρόνια.

Στην πέμπτη προσθήκη προχώρησε ο Λεβαδειακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροζέριο Μάρτινς, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος ήρθε σε συμφωνία με τους Βοιωτούς και υπέγραψε για δυο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rogerio Martins. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Εργοτέλη και αποτελούσε μεταγραφικό στόχο μεγάλων ομάδων τόσο της SuperLeague όσο και του εξωτερικού.

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατόρθωσε με μεθοδευμένες ασταπιαίες κινήσεις να αποσπάσει το «ναι» του ποδοσφαιριστή και να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του για τα επόμενα 2 χρόνια, καταγράφοντας έτσι μία ακόμη μεταγραφική επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα