«Μεγάλη ομάδα ο Άρης αλλά...»

«Μεγάλη ομάδα ο Άρης αλλά...»

Gazzetta team
«Μεγάλη ομάδα ο Άρης αλλά...»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος υποστήριξε ότι δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να αναλάβει αυτή την στιγμή τον Άρη, τονίζοντας παράλληλα ότι ο κόσμος της ομάδας έχει κουραστεί από την έλλειψη τίτλων.

Ο «Αλενατόρε» αναφέρθηκε στους λόγους της αρνητικής του απάντησης στους «κίτρινους» μετά την χθεσινή τους συνάντηση, αναφέροντας στο «Aθλητικό Metropolis» πως δεν βάζει προτεραιότητα το οικονομικό, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι εκείνος έφυγε πετυχημένος από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

Για τις επαφές του με τους ανθρώπους του Άρη: Είχα μια επικοινωνία την Κυριακή με τον Αλέκο Κατσιαούνη και συμφωνήσαμε να ξανασυναντηθούμε τη Δευτέρα. Έφτασα στην ΠΑΕ, όπου βρήκα τους Λαμπριάκο Ζαμπέτα και Κατσιάουνη. Έγινε μια διεξοδική συζήτηση σε καλό κλίμα. Είπα ότι θα το σκεφτώ μέχρι να φτάσω στην Κρήτη κα αποφάσισα ότι δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να δεχθώ. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσω. Αν ήταν οικονομικό το θέμα θα απαντούσα εκείνη τη στιγμή αμέσως. Αξιολόγησα και σκέφτηκα τα δεδομένα.

Εγώ από τον Άρη έφυγα πετυχημένος και… μέρα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα αυτή η πρόταση. Και τότε ήμουν σε δύσκολη περίοδο στην ομάδα στην προηγούμενη θητεία μου. Και η φετινή χρονιά θα έχει δυσκολίες. Σημασία έχει ότι ο Άρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο ποδόσφαιρο».

Σχετικά με το αν υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό: «Και με τον Κατσιαούνη και με τον Λαμπριάκο είμαστε φίλοι και έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση. Εγώ δεν βάζω προτεραιότητα το οικονομικό. Δεν είναι το παν σε μια συμφωνία αυτό. Δεν μπήκαμε καν σε αυτό το θέμα. Όπως το είχα πλάσει στο μυαλό μου το θέμα δεν ήταν οι κατάλληλες συνθήκες. Ακόμη και εδώ στην Κρήτη που έλεγαν να γυρίσω φίλοι του Άρη. Όμως ο κόσμος της ομάδας έχει κουραστεί. Ο Άρης θέλει τίτλους. Έχει γεννηθεί για να παίρνει τίτλους,. Οι φίλαθλοι έχουν βαρεθεί αυτή την κατάσταση.

Θέλει διάκριση ο κόσμος. Αυτό το παραμύθι πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Λέγανε όλα αυτά τα χρόνια πράγματα που δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν. Έχασε δύο τίτλους με 25.000 κόσμο αμαχητί. Ευθύνη για αυτό έχουν αυτοί που έστηναν όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα. Ο μοναδικός που μπορεί να δώσει ενότητα στην ομάδα είναι ο κόσμος. Είναι δύναμη».

Για την νέα σεζόν στον Άρη αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες: «Η χρονιά θα είναι δύσκολη, ειδικά για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Στον Άρη δεν φτάνει μόνο ο κόσμο, η φανέλα και το γήπεδο. Χρειάζονται και άλλα. Στον κόσμο του Άρη σέρβιραν καλή μπάλα, αλλά θέλει τίτλους γιατί την κρίσιμη στιγμή αποτέλεσμα μηδέν. Έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι δύσκολη».

Αναφορικά με το έργο του στον ΟΦΗ: «Ένας προπονητής κρίνεται από την ομάδα που είναι , από το ρόστερ και το οικονομικό. Είχαμε παίκτες για τρία χρόνια απλήρωτους και στη μέση της χρονιάς έφυγε ο Σουμπίνιο και ο Κάρολ. Όμως δείτε που φτάσαμε».

Όσο για την νέα διοίκηση του Άρη: «Και οι τέσσερις είναι αξιόλογοι στη διοίκηση. Πιστεύω ότι αυτό που τους ώθησε να αναλάβουν τον Άρη είναι η αγάπη για το σύλλογο. Αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όταν έχεις δώσει τη μάχη τα έχεις καλά τουλάχιστον με τη συνείδησή σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα