Και του χρόνου Πάντελιτς!

Και του χρόνου Πάντελιτς!

Και του χρόνου Πάντελιτς!

bet365

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν την Τρίτη στον Ολυμπιακό όσον αφορά την οριστικοποίηση της παραμονής του Μάρκο Πάντελιτς. Η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς Σέρβου φορ για ένα ακόμη χρόνο.

Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα φυγουράρει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος διεθνής φορ έχει συμφωνήσει ποφορικά σ εόλα με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του με την πειραϊκή ομάδα για ακόμη ένα χρόνο, αφού απομένουν μόνο οι υπογραφές. Κάτι που αναμένετια να συμβεί την Τρίτη.

Ο Πάντελιτς, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, όταν και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για διάστημα πάνω από τέσσερις μήνες λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στον αστράγαλο, σύμφων αμε όλες τις ενδείξεις θα εξακολουθήσει να φορά τα «ερυθρόλευκα» και την ερχόμενη περίοδο .

Ο μάνατζερ του Πάντελιτς αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα, ώστε να συναντηθεί με τους παράγοντες της πειραϊκής ΠΑΕ και να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της παραμονής του διεθνούς Σέρβου φορ στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Πάντελιτς αναμένετια να συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και για τις περιπτώσεις των Αλεξάντερ Κατάι και Πέταρ Γκρμπιτς και το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα