Αποφασίζει ο Ναπολεόνι
Ο Ναπολεόνι έχει συμβόλαιο για έξι μήνες ακόμα και στο Περιστέρι θέλουν να τον αποκτήσουν από τώρα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει αφενός να τα βρουν με τον παίκτη και αφετέρου οι αξιώσεις του Λεβαδειακού να είναι... λογικές, από τη στιγμή που σε λίγο καιρό ο παίκτης θα μπορεί να φύγει χωρίς οι Βοιωτοί να πάρουν ευρώ.
Ο Ατρόμητος έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος αναμένεται σύντομα να πάρει την οριστική του απόφαση. Αν συμφωνήσει με όσα του προτείνουν, τότε ο Λεβαδειακός δύσκολα θα τον κρατήσει. Παράλληλα, στο θέμα του μεσεοπιθετικού, στο Περιστέρι περιμένουν να αποφασίσει ο Ζαρντίμ για το μέλλον των Σουμπίνιο και Τάτο, προκειμένου να δουν αν κάποιος από τους δύο μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
