Eλπίζουν για Κουίνσι

Eλπίζουν για Κουίνσι

Gazzetta team
Eλπίζουν για Κουίνσι

bet365

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με το θέμα του Κουίνσι και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν για θετική κατάληξη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι γνωστό πως θέλει και τη νέα σεζόν στην ομάδα τον Κουίνσι, ενώ και ο Γκανέζος άσος επιθυμεί να παραμείνει στο Τριφύλλι. Το πρόβλημα, όμως, είναι η Αλ Σαντ καθώς οι Άραβες είναι εκείνοι που έχουν τα δικαιώματα του Κουίνσι και από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον αγοράσει, θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις που να καλύπτους και τους τρεις...

Η Αλ Σαντ πάντως φέρεται να μην ζητάει τελικά 250.000 από το Τριφύλλι για τον δανεισμό του παίκτη, αλλά δεν θέλει να καλύψει το μισό συμβόλαιο του 26χρονου άσου, το οποίο φτάνει το 1.000.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» φυσικά δεν γίνεται να αντέξουν ένα τέτοιο μεγάλο συμβόλαιο και όλα θα εξαρτηθούν αν οι Άραβες δεν ζητήσουν τίποτα παραπάνω και αν ο Κουίνσι δεχτεί θα παίρνει πλέον λιγότερες από 700.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα