Φιλική νίκη για Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Φιλική νίκη για Αστέρα

bet365

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο Αστέρας κέρδισε 2-0 τη μικτή ομάδα της Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, με τους Ράγιος, Ντινιωτάκη, Ουσέρο να είναι οι πρωταγωνιστές.

Προετοιμασίας συνέχεια για τον Αστέρα στο Καρπενήσι, όπου σήμερα το απόγευμα έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της επόμενης σεζόν, ακόμα κι αν αυτό είχε προπονητικό χαρακτήρα.

Οι Αρκάδες αντιμετώπισαν τη μικτή Ευρυτανίας σε έναν αγώνα διαρκείας μιας ώρας, με δυο ημίχρονα των 30 λεπτών. Σε αυτόν η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επιβλήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρούμπεν Ράγιος στο 25' και Φερνάντο Ουσέρο.

Οι δυο Ισπανοί ήταν μαζί με τον Ντινιωτάκη (στο πρώτο μέρος συνεργαζόταν μονίμως με τον Ράγιος) οι καλύτεροι του ματς, ενώ ο Ουσέρο θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ για δεύτερη φορά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι ο Ράγιος αποχώρησε από το παιχνίδι με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ενώ ο Χίμο Ναβάρο με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Η σύνθεση του Αστέρα: Μπαντής ( 45' Κοντοπίδης), Τσαμπούρης, Αλβάρες, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Ουσέρο, Ράγιος (51' Κατσαρός), Έγκον, Ναβάρο (λόγω κόκκινης στο 46' ο Αναστασόπουλος), Σαραντόπουλος, Ντινιωτάκης.

Νίκη και οι Νέοι!

Τέλος, με την ολοκλήρωση του αγώνα της πρώτης ομάδας έπαιξαν και οι Νέοι του Αστέρα για 30 λεπτά με τη μικτή Ευρυτανίας. Επίσης, οι μικροί κέρδισαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Αναστασόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα