«Πόρτα» ο Αναστόπουλος στον Άρη!

«Πόρτα» ο Αναστόπουλος στον Άρη!

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση του Νίκου Αναστόπουλου στην πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς δεν πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε και παράλληλα περιμένει τις εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Πιστός στην ομάδα του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς απέρριψε την πρόταση του Άρη και προτίμησε να περιμένει την τις εξελίξεις που θα προκύψουν από την Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου, ελπίζοντας πως θα αλλάξει η σύνθεση της διοίκησης και θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου.

Μιλώντας στο athleticradio.gr ο Αναστόπουλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, δείχνοντας το δέσιμο που έχει με την ομάδα του Ηρακλείου.

Οι δηλώσει του Αναστόπουλου:

«Όντως βρέθηκα σήμερα στην Θεσσαλονίκη και είχα μια συζήτηση με την διοίκηση του Άρη. Με τιμά η πρόταση του Άρη και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ζητώντας μου να επιστρέψω έπειτα από 11 χρόνια στην ομάδα τους.

Τους απάντησα όμως ότι είναι γνωστή η τοποθέτηση μου και παραμένω σταθερός σε ότι έχω πει. Ότι δηλαδή θα περιμένω τις εξελίξεις στην Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ και έπειτα θα πάρω την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα