Μπάγεβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»

Μπάγεβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»

Μάκης Σταθάτος
Μπάγεβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη»

bet365

Το μήνυμά του ενόψει της πρώτης συμμετοχής του Ατρομήτου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στις δηλώσεις πριν τον αγιασμό και την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ως πρώτο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ έθεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πριν τον αγιασμό και την έναρξη της επίσημης πρώτης προπόνησης του Ατρομήτου. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι Περιστεριώτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την παρθενική τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην Ευρώπη, έχουμε όρεξη για πολλή δουλειά, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Βουλγαρία για να δώσουμε τα δυο φιλικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Ντούσκο.

Σπανός: «Στοίχημα για τον Ατρόμητο η φετινή χρονιά»

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Σπανός είπε πως η νέα σεζόν είναι ένα στοίχημα για τον Ατρόμητο. «Σήμερα είναι η επίσημη πρώτη. Είναι ένα στοίχημα για τον Ατρόμητο η φετινή χρονιά, θέλουμε να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και η Ευρώπη είναι για μας πρόκληση.

Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ο βασικός στόχος είναι να παραμείνουμε ψηλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη», είπε ο πρόεδρος του συλλόγου των δυτικών προαστίων για να αναφερθεί και στις μεταγραφές. «Θα κάνουμε ακόμα δυο μεταγραφές στον επιθετικό τομέα».

Δηλώσεις έκαναν και οι Σωκράτης Φυτανίδης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Λαζαρίδης και Στάθης Ταυλαρίδης, από τη μεριά των παικτών.

Αναλυτικά, τα όσα είπαν:

Φυτανίδης: Πέρυσι ήταν παραπάνω από μια επιτυχημένη χρονιά, είμαστε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και φέτος. Το περσινό δεν ήταν τυχαίο.

Σκόνδρας: Έχουμε νέες φιλοδοξίες, θα δουλέψουμε σκληρά για το πρώτο στόχο της ομάδας, που είναι η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Λαζαρίδης: Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ οργάνωση.

Ταυλαρίδης: Τα πράγματα είναι καλύτερα απ' ό,τι τα περίμενα εδώ στον Ατρόμητο. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία με σκληρή δουλειά και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε τον Ατρόμητο ψηλότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα