Φεράρα στην Σαμπντόρια

Φεράρα στην Σαμπντόρια

bet365

Η αναζήτηση των Μπλουτσερκιάτι για τον νέο προπονητή έληξε καθώς έκαναν γνωστό ότι έφτασαν σε συμφωνία με τον Τσίρο Φεράρα.

Ο πρώην αμυντικός των Γιουβέντους και Νάπολι ήταν τεχνικός της εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας την τελευταία διετία και η αλήθεια είναι ότι έκανε καλή δουλειά σχετικά. Το θέμα, βέβαια, είναι τι μπορεί να κάνει στο Campionato γιατί ως προπονητής της Γιουβέντους τη σεζόν 2009-10 έγραψε ιστορία και αυτή δεν ήταν θετική...

Οπως και να έχει, στη Σαμπντόρια τον εμπιστεύονται και επιβεβαίωσαν ότι συμφώνησαν σε όλα μαζί του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, την ίδια ώρα που ο Τζιουζέπε Ιακίνι που ανέβασε την «Σαμπ» στη Serie A εξακολουθεί να αναρωτιέται για ποιο λόγο απολύθηκε...

Οσο για τη θέση του προπονητή της εθνικής Ελπίδων που αφήνει ο Φεράρα, κατά πάσα πιθανότητα θα την πάρει ο Ντέβις Μαντζία που δούλεψε για λίγο στην Παλέρμο τη φετινή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα