Συνεχίζουν τον... μαραθώνιο στον ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν τον... μαραθώνιο στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Συνεχίζουν τον... μαραθώνιο στον ΠΑΟΚ

bet365

Πολύ τρέξιμο περιλάμβανε για μία ακόμα ημέρα η προπόνηση του ΠΑΟΚ, αφού ο Γιώργος Δώνης δείχνει εξ αρχής πολύ μεγάλη βάση στο θέμα της φυσικής κατάστασης.

Ως είθισται κάθε δεύτερη μέρα, το πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, κάτι που σημαίνει ότι μετά την πρωινή, θ' ακολουθήσει ακόμα μία στις 19:00.

Όσον αφορά το πρώτο μέρος του σημερινού προγράμματος, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» έτρεξαν και πάλι αρκετά χιλιόμετρα, με τον Γιώργο Δώνη βέβαια να δίνει εντολές και για άλλες ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από εκεί και πέρα στην απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται ν' αφιερώσει αρκετό χρόνο και στην τακτική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα