«Βλέπουν» Μάντζιο στον Πλατανιά

«Βλέπουν» Μάντζιο στον Πλατανιά

bet365

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Πλατανιά, την στιγμή ωστόσο που οι Χανιώτες δίνουν βαρύτητα στο θέμα του προπονητή.

Το μεγάλο «μπαμ» με τον επιθετικό του ΟΦΗ σκέφτονται να κάνουν οι Κρητικοί, έπειτα από το... θαύμα της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Ο έμπειρος φορ εξάλλου φεύγει ακόμα και... αύριο από τον σύλλογο του Ηρακλείου, αφού ούτως ή άλλως του οφείλεται κι ένα σημαντικό ποσό από τα δεδουλευμένα του. Η αποχώρησή του από τους «Ομιλίτες» μοιάζει να είναι δεδομένη, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» κι άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα ένας ακόμα παίκτης που αρέσει πολύ στους «ερυθρόλευκους» είναι ο Ταντάκης από τον Κισσαμικό. Ο παίκτης αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, κερδίζοντας φέτος την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα