«Ο Παναθηναϊκός μου χρωστά»

«Ο Παναθηναϊκός μου χρωστά»

«Ο Παναθηναϊκός μου χρωστά»

bet365

Ο Σεντρίκ Καντέ μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας σε συμπατριώτες του πως στο τριφύλλι ακόμα του χρωστάνε χρήματα, αλλά πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερο.

Ο αμυντικός από το Μάλι αναφέρθηκε στην μικρή προσέλευση του κόσμου που είχε να κάνει με την οικονομική κρίση: «Πολλοί παίκτες δεν πληρώνονται στην Ελλάδα, ανάμεσά τους κι αυτοί του Παναθηναϊκού. Η παλιά μου ομάδα ακόμη μου χρωστά χρήματα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Όταν πήγα στην Ελλάδα, το 2009, τα πράγματα ήταν καλά. Στη συνέχεια έγιναν χειρότερα και ο περισσότερος κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το νιώθαμε και στο γήπεδο, όπου η παρουσία του κόσμου ήταν μικρότερη. Για το λόγο αυτό, οι παίκτες είναι πιο πρόθυμοι να δεχτούν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους», είπε ο Σεντρίκ Καντέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα