«Βαυαρός» ο Ζάμερ
Μία μεγάλη δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου ενέταξε η Μπάγερν Μονάχου στο δυναμικό της. Ο λόγος για τον Ματίας Ζάμερ, ο οποίος θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου.
Η γερμανική ομάδα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Κρίστιαν Νέρλινγκερ και αποφάσισε να πάρει στη θέση του τον πρώην αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο Ζάμερ εργαζόταν στο ίδιο πόσο και την εθνική Γερμανίας και αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Μπάγερν, Ούλι Χένες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
