Τέλος ο Κατσαβάκης από Δόξα
Ομάδα και προπονητής είχαν αποφασίσει εδώ και μερικό καιρό να μην πορευτούν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και το μόνο που απέμενε πλέον είναι να επικυρωθεί το «διαζύγιο». Αυτό έγινε με την επίσημη ανακοίνωση των Δραμινών, οι οποίοι κι ευχαρίστησαν τον έμπειρο τεχνικό για τις υπηρεσίες του. Όσο για τον διάδοχό του, ο Νίκος Παντέλης φαίνεται ότι αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της Δόξας, την στιγμή που στα υπόψιν υπάρχει και η περίπτωση του Σούλη Παπαδόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης ανακοινώνουν από κοινού την απόφαση τους για μη ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η οικογένεια της Δόξας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή και άνθρωπο Μάκη Κατσαβάκη και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Από τη δική του μεριά ο Μάκης Κατσαβάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο για την υποστήριξη που είχε την προηγούμενη χρονιά».
Ο Μάκης Κατσαβάκης ανέφερε από την πλευρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ Δόξα Δράμας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη στήριξη που μου παρείχαν καθ/ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό, τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δόξας που με αγκάλιασε και με στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην ομάδα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
