Ξεκαθαρίζει για τρεις

Ξεκαθαρίζει για τρεις

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει για τρεις

bet365

Επαφές με τους Νίκο Σπυρόπουλο, Κώστα Κατσουράνη και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα έχει την Δευτέρα ο Δημήτρη Γόντικας και αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.

Πέρα από τους νέου παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν στο Τριφύλλι, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει και ανοιχτά μέτωπα με παίκτες της ομάδας. Αρχικά περιμένουν οι «πράσινοι» την απάντηση του Νίκου Σπυρόπουλου στον οποίο έχει προταθεί συμβόλαιο 200.000 ευρώ με μπόνους για κατάκτηση τίτλου ή συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Έλληνα μπακ να κοιτάει πάντως και προτάσεις από Ιταλία, αλλά και την Κύπρο όπου ο ΑΠΟΕΛ του έχει κάνει κρούση.

Από εκεί και πέρα σειρά παίρνει ο Κώστας Κατσουράνης. Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει την τελική του πρόταση στον διεθνή μέσο, ο οποίος θα «απαντήση» μέσω του μάνατζέρ του αν θα δεχθεί την μείωσει που θα του προταθεί. Πάντως οι δύο πλευρές θέλουν να τα βρουν και δεν είναι απίθανο να υπάρξει τελικά συμφωνία.

Τέλος με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, με τον Γάλλο αμυντικό να είναι θετικός στο συμβόλαιο που του προσφέρει το Τριφύλλι, μαζί με επέκταση έως το 2014 και μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επέλθει η συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα