Πόλεμος Αλαφούζου-Χατζηνικολάου!

Πόλεμος Αλαφούζου-Χατζηνικολάου!

Την δική τους... μάχη μέσω του Twitter έδωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τόνισε πως ο Real FM είχε δόλο να βγάλει τον γιατρό να μιλήσει για Λέτο και ο διευθυντής του σταθμού έκανε λόγο για ντροπή και εμπάθεια.

Πόλεμος Αλαφούζου-Χατζηνικολάου!

Η αλήθεια είναι πως το Twitter έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και δεν είναι λίγες οι φορές που οι κόντρες ανάμεσα στους χρήστες έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία και ενδιαφέρον, όπως η σημερινή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε όχι και τόσο φιλικό ύφος με τους διαλόγους τους να έχουν ως εξής:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕΣΩ TWITTER...

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο κ. Γ. Αλαφούζος μπέρδεψε τη Realnews με αθλητική εφημερίδα,η οποία και φιλοξενεί το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται. Να είναι πιο προσεκτικός. Οι δηλώσεις του γιατρού είναι στην εφημερίδα Ντερμπυ,φιλική προς τον ΠΑΟ

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Real FM ξεκίνησε αυτο το αντιπαναθηναϊκό πάρτι χθες το απόγευμα !

Νίκος Χατζηνικολάου: Η επώνυμη άποψη ενός γιατρου δεν μπορει να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού.Αστεία πράγματα.

Γιάννης Αλαφούζος: Σε έναν άλλο κόσμο με αρχές κύριε Χατζινικολαου, υπάρχει το ιατρικό απόρρητο προσωπικά δεδομενα κλπ......

Νίκος Χατζηνικολάου: Επίσης ο Real χθες φιλοξένησε τον κ.Βερβεσο συνεργάτη του κ.Αλαφουζου στην προσπάθεια του στον ΠΑΟ. Αστειότητες! Η επώνυμη άποψη ενός γιατρου δεν μπορει να μεταφράζεται ως θέση του σταθμού.Αστεία πράγματα.

Γιάννης Αλαφούζος: Ένας γιατρός που δεν τα σέβεται μπορεί και να παραπληροφορεί ! Το ίδιο ο σταθμός που διαδίδει τις αθλιότητες!

Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Είστε εμπαθής! Η πρωτιά του Real πόνεσε φαίνεται!

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ένας φίλος του Παναθηναϊκού που έγραψε στον γνωστό δημοσιογράφο: Κύριε Νίκο εμπαθής εμπρηστικός και αντιπαναθηναικός νομίζω ότι είστε εσείς...

Νίκος Χατζηνικολάου: Καθολου. Δεν είμαι αντί-τίποτε.

Γιάννης Αλαφούζος: Απλώς αντι Παναθηναϊκός!

Νίκος Χατζηνικολάου: Ντροπή! Δίνεις γραμμή στους φανατικούς; Απαράδεκτο! Η Real τοποθετήθηκε εξ αρχής θετικά απέναντι στην πρωτοβουλία του για τον ΠΑΟ.

Γιάννης Αλαφούζος: Είναι όμως ντροπή η παραπληροφόρηση σε σχέση με τον Λετο !
0 0

Best of internet