«Προπαγάνδα τα περί Λέτο»

«Προπαγάνδα τα περί Λέτο»

Gazzetta team
«Προπαγάνδα τα περί Λέτο»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως όσα ειπώθηκα για τον Σεμπαστιάν Λέτο είναι κακόβουλα ψέμματα και ο Αργεντινός θα είναι στο γήπεδο σε 7-8 μήνες.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ μίλησε για προπαγάνδα σε βάρος του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας στο twitter: «Μάλλον ´ μάθανε πως ........ και πλακωσαν και οι ..... ´ αυτα όμως αλλάζουν !!!».

Αποσπάσματα από όσα έγραψε πριν λίγο στο twitter ο Γιάννης Αλαφούζος:

* Σας ενημερώνω τα δημοσιοποιούμενα από REAL για τον Λετο είναι κακόβουλα ψέμματα. Η αντιπαναθηναικη προπαγάνδα του Χατζηνικολαου καλά κρατά !

* τα περί Λέτο είναι προπαγάνδα από εχθρικά κέντρα. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε 7-8 μήνες. Μην πιστεύετε εχθρικά μέσα !

* Και ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΟ μας ! Μάλλον ´ μάθανε πως ........ και πλακωσαν και οι ..... ´ αυτα όμως αλλάζουν !!!

* το μοντέλο που οργανώνουμε εχει μεγάλες πιθανότητες να εκτοξεύσει τον ΠΑΟ μα ! Ετσι πάλι θα λέμε Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός !

* οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του ΡΕΑΛ ! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κ Χατζινικολαου ! Τουλάχιστον με την υγεία...

* ένας απο τους βασικοτερουσ λόγους που επέτρεψαν να συμμετάσχω στο εγχείρημα διάσωσης είναι η παρουσία του δημήτρη Γοντικα !

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα