Έχασε ο Πλατανιάς, τεσσάρα η Καλλονή!

Δημήτρης Τομαράς
Έχασε ο Πλατανιάς, τεσσάρα η Καλλονή!

bet365

Ο αδιάφορος Πλατανιάς γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την Καλλιθέα ενώ η Καλλονή έριξε... τεσσάρα στην Παναχαϊκή στην 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο τα πλέι οφ ανόδου της Football League με τις αναμετρήσεις να είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Πλατανιάς είχε διασφαλίσει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, έχοντας πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια. Έτσι κάποιες ομάδες δεν έβγαλαν και μεγάλο ενθουσιασμό στο γήπεδο.

Οι Χανιώτες έχασαν με σκορ 2-0 από την Καλλιθέα εκτός έδρας, παίζοντας όμως με 10 παίκτες από το 66' λόγω της αποβολής του Μανουσάκη. Από την άλλη η ΑΕΛ Καλλονής διέσυρε στο Δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης την Παναχαϊκή με 4-0.

Τα δύο ματς:

ΑΕΛ Καλλονής-Παναχαϊκή 4-0 (3' Λεοζίνιο σουτ, 17' Ντος Σάντος σουτ, 45' Bαλιός σουτ, 60' Μαρσέλο σουτ)

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Κριπιντίρης, Βαλιός (66' Βλαστέλλης), Λίμα, Σιλιγαρδάκης (72' Τζιωρτζιόπουλος), Χωριανόπουλος, Ντος Σάντος, Μαρτσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ταραχούλσκι (59' Ντάμπος).
Παναχαϊκή: Πουρής, Ιωάννου (46' Μπουρλάκης), Θεοδωρέλλης, Φούφουλας, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Σπίνουλας (82' Παπαστεργίου), Κοκκίνης, Βλασόπουλος, Τσεμπερίδης, Πετρόφ (39' Ντίνας).

Καλλιθέα-Πλατανιάς 2-0 (21' Καλτσάς σουτ, 67' πεν. Κατσίκης)

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Πρίπου, Αρκούδας, Ηρακλής, Κατσίκης (72' Ματσούκας), Καλτσάς, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Φαρινόλα (84' Στούμπος), Φουντουκίδης (65' Βιδάλης).

Πλατανιάς: Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Δημήτρης, Μαραγκός, Παπαζούδης, Χαϊκάλης (74' Δρακάκης), Τσοντάκης, Πάγκαλος, Δράμι (70' Μαρτσάκης).

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

1. Πλατανιάς Χανίων 11 - Σούπερ Λίγκα

2. Καλλιθέα 10

3. Καλλονή 8

-. Παναχαϊκή 8

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα