Από Δευτέρα οι Ράγιος, Πιπίνης

Νίκος Τσιώκος
Από Δευτέρα οι Ράγιος, Πιπίνης

bet365

Από τη Δευτέρα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων του Αστέρα οι Ρούμπεν Ράγιος και Χρήστος Πιπίνης, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία του Αστέρα συνεχίζεται στο Καρπενήσι, με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει έμφαση στον τομέα της ταχυδύναμης και της τακτικής με μπάλα στο γήπεδο. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε, επίσης, δυο προπονήσεις το πρωί και το απόγευμα, στις οποίες οι Αρκάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στα όσα τους ζήτησε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός.

Όσον αφορά τους Ρούμπεν Ράγιος και Χρήστο Πιπίνη, ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Τέλος, το κλίμα σήμερα ήταν εορταστικό, καθώς ο Τσιώλης έχει τα γενέθλιά του και χάρισε στους παίκτες την αυριανή πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα