Κρίσιμη εβδομάδα για Μασάδο!

Κρίσιμη εβδομάδα για Μασάδο!

Δημήτρης Τομαράς
Κρίσιμη εβδομάδα για Μασάδο!

bet365

Καθοριστική είναι η επόμενη εβδομάδα για το μέλλον του Πάουλο Μασάδο. Η Τουλούζ θέλει ν' αποσπάσει για την μεταγραφή του όσα πιο πολλά χρήματα μπορεί ενώ ο ίδιος συνεχίζει να πιέζει για να φύγει!

Ο πρόεδρος της Τουλούζ, Ολιβιέ Σαντράν, έχει αποδειχθεί πολύ σκληρός διαπραγματευτής στην περίπτωση του Μασάδο. Έχοντας αγοράσει τον Πορτογάλο χαφ με 2,5 εκατ. ευρώ δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος αυτήν την στιγμή να ρίξει την τιμή κάτω από τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας του γαλλικού κλαμπ αξιώνει για τον Μασάδο 3,5 με 4 εκατ. ευρώ. Την δεδομένη χρονική στιγμή όλα δείχνουν ότι δεν... κάνει πίσω ως προς αυτές του τις απαιτήσεις. Είναι σαφές ότι θα επιδιώξει να πάρει όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα γίνεται για τον χαφ αυτόν.

Ο Ολυμπιακός που έχει στην λίστα του τον παίκτη θα μπορούσε ν' ασχοληθεί πολύ πιο... ζεστά μαζί του εάν η αφετηρία των διαπραγματεύσεων ήταν τα 2,5 ή ακόμα καλύτερα τα 2 εκατ. ευρώ. Σε μία τέτοια περίπτωση ένα δυναμικό μπάσιμο από μεριάς των πρωταθλητών Ελλάδας θα ήταν εφικτό.

Όπως και να έχει η επόμενη εβδομάδα πρόκειται να αποδειχθεί άκρως κρίσιμη για το μέλλον του Μασάδο. Ο ίδιος πιέζει πολύ να φύγει ενώ υπάρχουν ομάδες από την Πορτογαλία και την Γερμανία που ερίζουν για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα