«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

bet365

Διαφορετικό θεωρεί ο Τσεζάρε Πραντέλι ότι θα είναι το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με την Ισπανία για τον τελικό του Euro, από εκείνο στην φάση των ομίλων, τονίζοντας ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για ένα ανοιχτό ματς.

Εκατομμύρια κόσμου αναμένεται να καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες ο μεγάλος τελικός του Euro αύριο το βράδυ, ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία, την στιγμή εξάλλου που πρόκειται και για δύο ομάδες που τα... είπαν ξανά κατά την διάρκεια της διοργάνωσης. Μπορεί η «σκουάντρα ατζούρα» να έχει απέναντί της την πρωταθλήτρια κόσμου κι Ευρώπης, ωστόσο ο Πραντέλι υποστήριξε ότι: «Είναι ένα παράδειγμα για όλους (σ.σ. η Ισπανία) αλλά έχουμε μεγαλώσει και δεν πρέπει να τους φοβόμαστε».

Συνεχίζοντας ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε ότι: «Είμαστε καλύτερη απ' ό,τι στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων, σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Έχουμε μόνο μία μέρα ακόμα για να προετοιμαστούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αδυναμίες της Ισπανίας».

Παράλληλα ο Πραντέλι αναφέρθηκε και στο πρόσωπο των ημερών, τον Μάριο Μπαλοτέλι, λέγοντας πως: «Έχει τεράστιες δυνατότητες. Έχει έναν καλό προπονητή, τον Μαντσίνι, ο οποίος θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί. Ο Μάριο θα επαναλάβει την εμφάνισή του εναντίον της Γερμανίας και την Κυριακή».

 

Τελευταία Νέα