Νικάει με την βοήθεια του Θεού!

Δημήτρης Τομαράς
Νικάει με την βοήθεια του Θεού!

bet365

Ο Τσέζαρε Πραντέλι συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να πηγαίνει σε εκκλησίες και μοναστήρια για να ευχαριστήσει τον Θεό και να ζητήσει την στήριξή του! Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ιταλίας με αυτόν τον τρόπο έδειξε την ευγνωμοσύνη του για την πρόκριση στον τελικό του Euro.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Ιταλών και Ισπανών ο Πραντέλι περπάτησε 16 χιλιόμετρα για να φτάσει στην εκκλησία της Κρακοβίας. Εκεί προσευχήθηκε και ευχαρίστησε τον Θεό για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας της χώρας του στον μεγάλο τελικό του Euro.

Είναι η τρίτη φορά που ο Ιταλός τεχνικός κάνει κάτι τέτοιο. Ο Πραντέλι έχοντας μαζί του τον Ντεμέτριο Αλμπερτίνι και άλλους συνεργάτες του από το τεχνικό τιμ είχε περπατήσει 20 χιλιόμετρα με τα πόδια για να πάει από το ξενοδοχείο της ομάδας στην Κρακοβία σε ένα μοναστήρι, καθώς ήθελε να προσευχηθεί για το ματς ε την Ιρλανδία.

Μετά τον αγώνα με την Αγγλία ο έμπειρος τεχνικός έκανε 17 χλμ. για να επισκεφτεί ένα άλλο μοναστήρι! Συνολικά λοιπόν έχει κάνει πάνω από 40 χιλιόμετρα (σ.σ. για την ακρίβεια 53) για να βρεθεί σε εκκλησίες και μοναστήρια και να ζητήσει την βοήθεια του Θεού. Όπως τονίζεται δε ύστερα από τον τελικό με την Ισπανία εάν οι Ιταλοί σηκώσουν το τρόπαιο του Euro θα πάει και σε άλλο μοναστήρι, έχοντας ως παρέα και τον Τζίτζι Μπουφόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα