«Ετσι δεν τον δίνουμε»!

«Ετσι δεν τον δίνουμε»!

Gazzetta team
«Ετσι δεν τον δίνουμε»!

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr από τον Θωμά Μαύρο που δήλωσε πως αν τα χρήματα από την Λιλ δεν κατατεθούν έως τις 6/7 τότε δεν θα γίνει η μεταγραφή του Κλωναρίδη.

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Κλωναρίδη και της μετακόμισης του στη Γαλλία για χάρη της Λιλ είναι γνωστά, με την ΑΕΚ να έχει αποδεχθεί την προσφορά του κλαμπ του Σαμπιονά και από το gazzetta.gr ενημερωθήκατε πρώτα και αποκλειστικά για το πρόβλημα που προέκυψε με την ημερομηνίας καταβολής των χρημάτων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

Υπενθυμίζουμε ότι η γαλλική ομάδα προσφέρει μεν 800.000 ευρώ cash στην Ένωση συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10% και 150.000 ευρώ όταν πιάσει ο Κλωναρίδης έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών ωστόσο προκύπτει πρόβλημα με την ημερομηνία καταβολής του μεγάλου ποσού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η διοίκηση της Λιλ έχει ενημερώσει την Ένωση πως θα πληρώσει για τη μεταγραφή του 19χρονου άσου στις 31/7 όπως άλλωστε συνηθίζεται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Στην ΑΕΚ όμως έχουν άμεση ανάγκη για τα χρήματα προκειμένου αυτές οι 800.000 ευρώ να προστεθούν σε ένα άλλο ποσό και να πάνε για τη δόση του άρθρου 44 για να αποκτήσει η ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα.

Και εδώ προκύπτει το πρόβλημα που αυτές τις ώρες έχει δημιουργηθεί αφού στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα τα χρήματα και δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι αν δε γίνει αυτό, θα ολοκληρωθεί το deal για την μεταγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ. Δεν αποκλείεται πάντως να ξεπεραστεί και αυτός ο «σκόπελος» και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 19χρονου άσου.

Με δηλώσεις του στο aekvoice.gr ο Θωμάς Μαύρος ήρθε να επιβεβαιώσει πανηγυρικά ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με αυτές τις συνθήκες ο παίκτης δεν πωλείται σε κανέναν! Εάν από την Λιλ δεν αλλάξουν στάση, εγώ δεν πρόκειται να δώσω τον ποδοσφαιριστή. Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μακάρι να πάει καλά η προσπάθεια με τη δήλωση συμμετοχής και να μην χρειαστεί να πουλήσουμε τον Κλωναρίδη».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα