Προς Γιάννενα ο Κοροβέσης

Προς Γιάννενα ο Κοροβέσης

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Κοροβέση είναι τα Γιάννενα, με τον ίδιο να μην επιβεβαιώνει ότι έχει κλείσει.

Ένα βήμα από την μεταγραφή του Νίκου Κοροβέση είναι ο ΠΑΣ, καθώς η ομάδα από τα Γιάννενα πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού αμυντικού.

Ο Κοραβέσης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η διοικητική αστάθεια που επικρατεί αυτόν τον καιρό στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν επέτρεψε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 21χρονος αριστερός μπακ ήταν από τους διακριθέντες την περασμένη σεζόν, βοηθώντας αρκετά με την παρουσία του τον Απόλλωνα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β' Εθνική.

Ο Κοροβέσης μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να μετακομίσει στα Γιάννενα και δήλωσε πως βλέπει θετικά το θέμα.

«Σίγουρα ο ΠΑΣ είναι μια εξαιρετική προοπτική για την καριέρα μου, όμως με αυτά τα θέματα ασχολείται ο εκπρόσωπός μου. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω πολλά, πιστεύω όμως πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν εξελίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα