«Πολύ δύσκολα για Εσκουντέ»

«Πολύ δύσκολα για Εσκουντέ»

Δημήτρης Τομαράς
«Πολύ δύσκολα για Εσκουντέ»

bet365

Πάρα πολύ δύσκολη θεωρεί ο ατζέντης του Ζουλιέν Εσκουντέ, Μπρούνο Σατίν, την υλοποίηση της μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό, μιλώντας στο gazzetta.gr.

«Ξέρουμε αλλά...»

Ο Μπρούνο Σατίν ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως είναι γνώστης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού. «Ξέρουμε για τον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με τον συνεργάτη και φίλο μου στην Ελλάδα, τον κ. Τοπίδη και με έχει ενημερώσει σχετικά. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει πράξη μία τέτοια μεταγραφή», τόνισε ο Γάλλος ατζέντης.

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Στην συνέχεια μας αποσαφήνισε ότι «για μένα είναι από πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να προχωρήσει μία τέτοια μεταγραφή. Δεν ξέρω εάν ο Ολυμπιακός μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα. Ο Ζουλιέν δεν είναι τόσο ακριβός, όμως δεν και και φτηνός παίκτης».

Ο Σατίν ερωτηθείς για το τι προτάσεις υπάρχουν για τον Γάλλο άσο αλλά και το εάν έχει κάνει επαφές με τον Ολυμπιακό προτίμησε να κάνει... ντρίμπλα και μην αναφέρει κάτι πάνω σ' αυτό. Ωστόσο διευκρίνισε πως «ο Ζουλιέν δεν πρόκειται να φύγει από την Σεβίλλη.

Έχει συμβόλαιο εκεί. Είναι πολύ χαρούμενος σε αυτήν την ομάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος διότι ζει σε μία πολύ ωραία πόλη και αγωνίζεται σε μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Δεν έχει πρόθεση να την αφήσει και να πάει αλλού».

«Σε δέκα μέρες έρχομαι Ελλάδα»

Από εκεί και έπειτα όμως μας αποκάλυψε ότι σε 10 μέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα. «Όχι δεν θα έρθω για να μιλήσω με τον Ολυμπιακό», μας επισήμανε όταν τον ρωτήσαμε σχετικά. «Έρχομαι σε 10 μέρες για να δω τον συνεργάτη και φίλου μου, κ. Τοπίδη.

Θα μιλήσουμε για την ελληνική αγορά και τις εξελίξεις που υπάρχουν εκεί. Πάντα με ενδιαφέρει πολύ η αγορά της Ελλάδας και το τι συμβαίνει στην χώρα σας. Δεν υπάρχει όμως κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Εσκουντέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα