Για νέα... Αστέρια ο Τσιώλης

Για νέα... Αστέρια ο Τσιώλης

bet365

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν στον Αστέρα, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει την νέας σεζόν. Συμμετέχουν και παίκτες από την Κ17, όπως και νέοι που θα δοκιμαστούν.

Στο Καρπενήσι βρίσκεται η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μία προετοιμασία διαφορετική, αφού είναι η πρώτη φορά που οι Αρκάδες θα αγωνιστούν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη πολύ πιο ψηλά.

Η αρχή έγινε με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Αστέρα, μαζί και με 13 νεαρούς από την Κ17 που θα δοκιμαστούν και όσοι καταφέρουν να πείσουν τον Τσιώλη θα πάρουν «προαγωγή» στην ανδρική ομάδα.

Το Σάββατο αναμένεται να ενσωματωθεί με την αποστολή και η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα, ο Γερμανός τερματοφύλακας Ρατάιτσακ, που μετά τις υπογραφές του νέου συμβολαίου του επέστρεψε για λίγο στην χώρα του.

Στις προπονήσεις της ομάδας αναμένεται να συμμετάσχουν και παίκτες ελεύθεροι, υπό το καθεστώς δοκιμής, με τον Τσιώλη να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν κάποιοι από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τρίπολη, ένας από τους νεαρούς που θα δοκιμαστούν είναι ο Δημήτρης Ρούσσης, που έμεινε ελεύθερος από τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Ο 24χρονος μέσος προέρχεται από φοβερή σεζόν, καθώς ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες του Τηλυκράτη, ομάδα που κατέπληξε με την απόδοσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα