Φεύγει ο Κατσούρ, μένει ο Κάρα!

Φεύγει ο Κατσούρ, μένει ο Κάρα!

Gazzetta team
Φεύγει ο Κατσούρ, μένει ο Κάρα!

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Γιώργο Καραγκούνη. Τρία «μπαμ» θέλουν οι πράσινοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο Κώστας Κατσουράνης θα έχει νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν για το μέλλον του διεθνή άσου στο τριφύλλι.

Ως γνωστόν, στον Κατσούρ έγινε πρόταση με σημαντική μείωση των αποδοχών του που φτάνει το 40%. Συγκεκριμένα, να έχει πάγιες αποδοχές 400.000 ευρώ για τη νέα σεζόν, ωστόσο προβλέπεται να εισπράξει μπόνους 800.000 ευρώ εφόσον στις δύο τελευταίες σεζόν του συμβολαίου του (2011-12 και 2012-13) συμπληρώσει το 60% των συμμετοχών.

Με αυτές τις προϋποθέσεις, ο Κατσουράνης φαίνεται αποφασισμένος να απαντήσει αρνητικά στον Παναθηναϊκό και φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες αναζήτησης ενδιαφερόμενων ομάδων για την απόκτησή του στην αγορά του εξωτερικού. Ο 33χρονος μέσος, όπως όλα δείχνουν, θα αποχαιρετήσει το τριφύλλι.

Από την άλλη, ο Γιώργος Καραγκούνης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο 35χρονος μέσος παρότι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πει το ναι για την παραμονή του στην Παιανία.

Οι άλλοι τρεις...

Μετά και την παραμονή του Κάρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα προσπαθήσει να κάνει τρεις μεταγραφές που θα κάνουν «μπαμ». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τις νέες προσθήκες να είναι στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός θα έχει πραγματοποιήσει τρεις ακόμα κινήσεις με δεδομένη να θεωρείται αυτή του Αντρέ Πίντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα