Επίσημα... πράσινος ο «Μπάρμπα»!

Επίσημα... πράσινος ο «Μπάρμπα»!

Μιχάλης Τσαμπάς
Επίσημα... πράσινος ο «Μπάρμπα»!

bet365

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, που σας είχε αποκαλύψει το gazzetta από το πρωί της Τρίτης, καθώς ανακοινώθηκε ο Κώστας Μπαρμπαρούσης!

Ο ομογενής επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε τον μονοετή δανεισμό του και δήλωσε χαρούμενος που θα φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι»! Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Παναθηναϊκό αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μπαρμπαρούση, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2013 με τη μορφή δανεισμού από την Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ομάδας που αγαπώ από μικρό παιδί. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους».

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα