Πάει στη Λιλ ο Κλωναρίδης!

Πάει στη Λιλ ο Κλωναρίδης!

Γιώργος Τσακίρης
Πάει στη Λιλ ο Κλωναρίδης!

bet365

Στην Γαλλία και την Λιλ θα συνεχίσει την καριέρα του (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Βίκτωρας Κλωναρίδης αφού η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Με την ΑΕΚ να κερδίζει το ποσό των 800.000 ευρώ άμεσα, να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10% και να προβλέπεται ένα επιπλέον ποσό των 150.000 ευρώ βάσει συμμετοχών το deal με την γαλλική Λιλ επετεύχθη κάτι που σημαίνει πως ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ετοιμάζει βαλίτσεςια την Γαλλία και ταυτόχρονα ποδοσφαιρικά παπούτσια για το Σαμπιονά...

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Μπορεί ο Θωμάς Μαύρος αρχικά να ήταν αρνητικός στην παραχώρηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού ωστόσο οι όποιες αντιστάσεις ξεπεράστηκαν από την αναγκαιότητα για ρευστό που θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή της δόσης του άρθρου 44 με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αποκτά ξανά φορολογική ενημερότητα, μια και αναμένεται να πετύχει και νέα ρύθμιση για τις νέες οφειλές (που δημιούργησε η εποχή Αδαμίδη) προς την εφορία.

Εννοείται πως πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραπάνω deal μεταξύ της ΑΕΚ και της Λιλ έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του Κλωναρίδη να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του στα 19 του μόλις χρόνια και να φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του γαλλικού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα