«Σοβαρή λύση o Γκέκας για Μπεσίκτας»

«Σοβαρή λύση o Γκέκας για Μπεσίκτας»

bet365

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρεται στον Φάνη Γκέκα ο τουρκικός Τύπος, θεωρώντας τον μάλιστα ως μία ιδανική λύση για την γραμμή κρούσης της Μπεσίκτας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε ο διεθνής φορ με την φανέλα της Σαμσούνσπορ, μπορεί να μην στάθηκαν αρκετές για να κρατήσουν την ομάδα του στην κατηγορία, ωστόσο δεν αποκλείεται να τον διατηρήσουν στο τουρκικό πρωτάθλημα, για χάρη της Μπεσίκτας. Εκτός των άλλων βέβαια γίνεται αναφορά από τους γείτονες και στην συμμετοχή του στο Εuro 2012 με την Εθνική μας ομάδα, όπου και πάλι η παρουσία του κρίνεται ιδιαίτερα θετική.

«Η μετεγγραφή του στη Σαμσουνσπόρ δεν έτυχε αρχικά μεγάλης προβολής, όμως σκόραρε γκολ και κέρδισε τις εντυπώσεις. Παρά την ηλικία του, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και μεγάλων ομάδων. Ο Γκέκας έδειξε την αξία του και στο Euro 2012 με την Ελλάδα και ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελέσει μία σοβαρή εναλλακτική λύση για την Μπεσίκτας. Το ετήσιο κασέ του υπολογίζεται σε 700.000-800.000 ευρώ. Η Μπεσίκτας θα μπορούσε να βγει κερδισμένη με την απόκτηση του», αναφέρει χαρακτηριστικά το τουρκικό δημοσίευμα.

 

Τελευταία Νέα