Τέλος ο Ράντος, έρχεται ο Αλεξούδης

Τέλος ο Ράντος, έρχεται ο Αλεξούδης

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος ο Ράντος, έρχεται ο Αλεξούδης

bet365

Παρελθόν αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέκος Ράντος από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, με τον πρώην «πράσινο» Βασίλη Αλεξούδη να είναι ένας πιθανός αντικαταστάτης του!

Βάσει τελευταίας πληροφόρησης ο Ράντος ενημερώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά. Στον επί σειρά ετών προπονητής γκολκίπερ της ομάδας γνωστοποιήθηκε ότι δεν είναι πια στα πλάνα των Πειραιωτών, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πειραϊκή ΠΑΕ, τουλάχιστον προς το παρόν.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Όσον αφορά στον Βασίλη Αλεξούδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ καλή άποψη για τον τέως προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και εμφανίζεται έτσι ως πιθανός διάδοχος του Ράντου. Ούτε γι' αυτό το ζήτημα πάντως υπάρχει επιβεβαίωση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα