Όνειρο ήταν και πάει ο Ουμπίντες

Όνειρο ήταν και πάει ο Ουμπίντες

Gazzetta team
Όνειρο ήταν και πάει ο Ουμπίντες

bet365

Ο Ουμπίντες δέχθηκε πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί και ανακοινώνεται επίσημα στο τέλος της εβδομάδας από την Ορντουσπόρ. Στον Άρη έκαναν ακόμη μια προσπάθεια, αλλά ως γνωστόν... Money talks and bullshit walks!

Στον Άρη έκαναν την ύστατη προσπάθεια να κρατήσουν τον Αργεντινό αστέρα στο Κλ. Βικελίδης, ωστόσο ο Χαβιέ Ουμπίντες έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Τουρκία για λογαριασμό της Ορντουσπόρ, η οποία γνωστοποίησε ότι θα τον ανακοινώσει στο τέλος της εβδομάδας μαζί με άλλα δύο νέα αποκτήματα, τους Νταβίντ Μπαράλ και Ουγκούρ Ακντεμίρ.

Φυσικά, ο Άρης δεν θα μπορούσε να πείσει εύκολα τον Ουμπίντες να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, αφού εκτός των άλλων τα ταμεία της ΠΑΕ είναι... άδεια, ενώ από τα όσα έχουν γίνει γνωστά το νέο συμβόλαιο του Αργεντινού με τον Τουρκικό σύλλογο θα του αποφέρει σχεδόν 1,5 εκ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια (400.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 450.000 τον δεύτερο και 500.000 τον τρίτο) πλην των προβλεπόμενων μπόνους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα