Μπέντο: «Δεν ήθελα να χάσουμε έτσι»

Gazzetta team
Μπέντο: «Δεν ήθελα να χάσουμε έτσι»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πικραμένος εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο για τον αποκλεισμό, ωστόσο τόνισε την υπερηφάνειά του για την ομάδα του και επεσήμανε ότι μπορούσαν να κερδίσουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό με την Ισπανία, που κρίθηκε στα πέναλτι:

«Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά, αν αναλογιστεί κανείς και ποιες ομάδες αντιμετωπίσαμε. Σήμερα πιστεύω πως στα 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, αλλά όχι το ίδιο αποτελεσματικοί στην παράταση. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στην κανονική διάρκεια και στη συνέχεια η Ισπανία ήταν ανώτερη. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο 90λεπτο. Αν επέλεγα έναν τρόπο για να χάσουμε, δεν θα ήθελα τα πέναλτι. Όμως η Ισπανία είναι σπουδαία ομάδα και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το τουρνουά. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πιστεύω πως πλέον μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε διοργάνωση».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα