Πραντέλι: «Ετοιμοι για τη Γερμανία»

Πραντέλι: «Ετοιμοι για τη Γερμανία»

bet365

Η ώρα για τον μεγάλο ημιτελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Γερμανία φτάνει, με τον Τσέζαρε Πραντέλι να δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος στη συνάντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα και ξεκαθάρισε πως η Σκουάντρα Ατζούρα θα μπει στο γήπεδο για να κάνει το παιχνίδι της και όχι για να αμυνθεί. Ακολουθούν όσα είπε ο Πραντέλι.

Για το αν έχει αμφιβολίες για την 11άδα: «Πάντα έχω γιατί όλοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι και θέλουν να δυσκολεύουν το έργο μου. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά, τώρα μένει να πάνε όλα καλά και στην τελευταία προπόνηση».

Για τον Ντιαμάντι που φλερτάρει με την 11άδα αντί Κασάνο: «Ο Ντιαμάντι πάντα δουλεύει σκληρά και με ενθουσιασμό, πάντα είναι έτοιμος όταν τον χρειαστούμε».

Για τις 15 σερί νίκες της Γερμανίας και τις δύο μέρες παραπάνω για ξεκούραση που είχε: «Να πάμε σπίτι μας από τώρα, δηλαδή; Οχι, απλά όλα αυτά κάνουν ακόμη πιο ωραίο αυτό το ματς. Είμαστε αρκετά ήρεμοι και απλά θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε καθημερινά. Οσο πιο δύσκολος είναι ένας αγώνας, τόσο πιο συναρπαστική γίνεται η πρόκληση».

Για το πώς θα αγωνιστεί η Ιταλία: «Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση και στο τέλος θα δούμε αν είμαστε ή όχι στον τελικό. Το όπλο μας είναι η δυνατότητα μας να κάνουμε παιχνίδι κατοχής. Δουλεύουμε δύο χρόνια για να βελτιωθούμε τόσο πολύ σε αυτόν τον τομέα και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τώρα. Δε θα παίξουμε αμυντικά. Ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει πώς θα ρισκάρουμε αμυντικά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό».

Για τη Γερμανία: «Τους αξίζουν συγχαρητήρια επειδή πριν 10 χρόνια άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο και τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το ξέρουμε. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά η Ιταλία στα δύσκολα τα πάει καλά. Δεν λέω ότι θα νικήσουμε σίγουρα καθώς όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Από εκεί και πέρα, ο Πραντέλι είπε πώς ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και κάθε μέρα ωριμάζει με όσα ζει με την εθνική ομάδα, εκθείασε τους Κλαούντιο Μαρκίζιο και Ντανιέλε Ντε Ρόσι για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στο κέντρο απελευθερώνοντας τον Αντρέα Πίρλο και τόνισε πως ο Αντόνιο Κασάνο είναι λογικό να αισθάνεται μεγαλύτερη κούραση καθώς απείχε επί μήνες λόγω του προβλήματος με την καρδιά του.

 

Τελευταία Νέα